Sázková kancelář Tipsport  – sázení s bonusem až 50 000 Kč

Tipsport je v současné době považován za největší sázkovou kancelář v České republice, a to zejména díky své rozsáhlé komunitě sázkařů. Tato sázková kancelář se pyšní dlouholetou tradicí a nabízí širokou škálu sázkových možností pro milovníky sportovního sázení. Hledáte-li kvalitní a důvěryhodnou sázkovou kancelář s platnou licencí, Tipsport pak bude správná volba.

Sázková kancelář Tipsport má v Česku největší komunitu sázkařů. Popularita Tipsportu pak slouží jako důkaz, že je tato sázková kancelář opravdu velmi spolehlivá a sázení je zcela bezproblémové. Tipsport nabízí sázky jak předzápasové (pre-match), tak i v live podobě. Tedy v průběhu sportovní události.

Sázkoví nadšenci ocení aktuální kurzy Tipsportu a rozsáhlou kurzovou nabídku, kterou tato kancelář poskytuje. Mimo to, Tipsport zajišťuje okamžité výsledky zápasů, takže sázející mohou být v reálném čase informováni o průběhu zápasu pomocí Tipsport výsledků live.

Jaké nabízí Tipsport bonusy?

Při registraci nového zákazníka je k dispozici okamžitý registrační bonus ve výši 300 Kč zdarma. Tento vstupní bonus můžete hned využít k sázení. Jedná se o uvítací výhodu, kterou získáte pouhým založením účtu a prvním vkladem ve výši alespoň 100 Kč. Dále máte možnost získat bonus za první vklad až do výši 50 000 Kč. Tento bonus je připisován na váš hráčský účet postupně po splnění určitých podmínek.

Tipsport nabídka sázek a kurzů

Tipsport nabízí širokou škálu sázek, zahrnující nejen nejpopulárnější sporty jako:

Ale také poskytuje sázení na:

  • badminton,
  • box
  • stolní tenis
  • dostihy
  • golf
  • rugby

A mnoho dalších sportů s pestrým výběrem nejrůznějších lig. To pak zaručuje, velký výběr z širokého spektra sportovních událostí, na které lze vsadit.

Tipsport má pro sázkaře připravenou širokou nabídku kurzů. Velmi oblíbené jsou například sázky na počet vstřelených gólů. V hokejových ligách mají hráči možnost vsadit také na střelce gólů, sázky na konečný výsledek utkání s ohledem na případné prodloužení nebo na výsledek po standardních 60 minutách. Během play-off je tu navíc možnost vsadit na postup týmů, ale i na celkového vítěze. V tenise se většinou sází na vyhrané sety, výsledek celého utkání, ale i počet gemů celého zápasu. Možnosti jsou opravdu téměř neomezené.

Live sázky a výsledky

Jednou z hlavních výhod Tipsportu je možnost live sázek. To hráčům umožňuje okamžitě reagovat na průběžné výsledky zápasů a aktuální kurzy. Díky tomu lze využít aktuální situaci naplno a sázet v reálném čase. Navíc díky živému přenosu (streamu) se můžete na zápas dívat přímo na stránkách Tipsportu, což umožňuje sledovat průběh zápasu, na který sázíte, až do posledních okamžiků. Tipsport tak nabízí kompletní zážitek, který uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších sázkařů.

Tipsport soutěže

Tipsport pravidelně pořádá pro sázkaře různé soutěže, jako jsou například:

Soutěže přinášejí vzrušení a skvělé výhry. Často se týkají aktuálních sportovních událostí, kde mohou sázkaři odhadovat výsledky nebo speciální události během zápasů. Vítězové si mohou odnést zajímavé ceny, jako jsou sázkové bonusy nebo až statisícové odměny. Účast v tipovacích soutěžích je navíc zdarma a je tak skvělým způsobem, jak si vyzkoušet své sázkové dovednosti a mít možnost vyhrát atraktivní ceny.

Tipsport Forum a Tiket Arena

Tipsport aktivně podporuje svou komunitu sázkařů a vytvořil tak speciální Tipsport fórum, kde mohou hráči mezi sebou jednoduše komunikovat. To poskytuje jedinečnou příležitost sdílet názory, zkušenosti a získávat nové informace od ostatních sázkařů. V Tiket Areně mohou pak sázkaři publikovat své tikety a podělit se tak o své úspěchy, či neúspěchy, s ostatními členy komunity. Tipsport tím vytváří prostředí, které podporuje vzájemnou interakci a poskytuje inspiraci a motivaci pro nové sázky a vylepšení sázkových strategií.

Tipsport mobilní aplikace

Tipsport mobilní aplikace je skvělým společníkem pro všechny sázkaře. Díky této aplikaci máte možnost sázet kdykoliv a odkudkoliv na svém mobilním zařízení. Aplikace je uživatelsky přívětivá a intuitivní, což umožňuje rychlé a pohodlné sázení. Navíc vás aplikace informuje o aktuálních kurzech, výsledcích zápasů a nabízí i možnost sledovat živé přenosy sportovních událostí. Je dostupná na AppStore i Google Play.

Jak začít sázet u sázkové kanceláře Tipsport?

Pokud se rozhodnete začít sázet u sázkové kanceláře Tipsport, postup je jednoduchý a rychlý. Prvním krokem je samozřejmě založení účtu na stránkách Tipsportu. Na domovské stránce najdete tlačítko „Registrace“, kde vyplníte potřebné údaje a vytvoříte si svůj účet.

Po úspěšné registraci máte přístup ke kompletní nabídce kurzových sázek Tipsportu. Můžete si vybrat ze široké škály sportů a událostí, na které chcete vsadit. Každá sázka má svůj kurz, který určuje, kolik peněz můžete vyhrát v případě úspěšné sázky. Klikněte na konkrétní akci, kterou chcete zařadit do tiketu, který se zobrazí na pravé straně obrazovky.

Nevíte, jak začít sázet se ziskem? Poskytneme vám komplexní sázkové poradenství pomocí VIP členství, nebo si nejprve vyzkoušejte naše tipy zdarma.

V tiketu si můžete libovolně přidávat, odebírat nebo kombinovat různé sázkové příležitosti. Zvolte částku, kterou chcete vsadit, a případně i měnu, v jaké sázku uzavíráte. Tipsport vám nabízí možnost sázet v českých korunách nebo v tzv. netech.

Před potvrzením sázky můžete zaškrtnout možnost zaslat SMS zprávu s výsledky akcí, na které jste vsadili, na vámi uvedené telefonní číslo. Poté stačí kliknout na modré tlačítko „vsadit“ a sázka je hotová.

Možnosti vkladů

U Tipsportu máte možnost vkládat peníze na svůj sázkařský účet různými způsoby. Pro hráče v České republice jsou nejvýhodnější metody bankovní převod, platba kreditní kartou online nebo osobní návštěva na jedné z kamenných poboček.

Možnosti výběru

Možností, jak si vybrat své výhry, je u této sázkové kanceláře hned několik. Nejběžnější variantou je bankovní převod nebo osobně přímo na jedné z licencovaných poboček. Je však důležité si uvědomit, že bankovním převodem můžete vybrat až 100 000 Kč, zatímco na pobočkách je možné vyplatit pouze 5000 Kč.

Typy tiketů

Na Tipsportu vás čeká mimo běžných tiketů také možnost sázet pomocí skupinových tiketů, a to v podobě Maxikombi a Extratip tiketu.

1. Maxikombi tiket

Maxikombi tiket je zajímavou sázkovou variantou nabízenou sázkovou kanceláří Tipsport. Tento typ tiketu umožňuje spojit více sázek do jednoho většího tiketu a tím zvýšit potenciální výhry. Na Maxikombi tiketu můžete kombinovat sázky z různých sportů a různých událostí dohromady. Pokud všechny vaše vybrané sázky vyjdou, pak výhry se násobí a tím získáte zajímavější částky. Nicméně, je důležité si uvědomit, že se jedná o vysoko rizikový typ sázky, protože všechny zvolené sázky musí vyjít, abyste získali výhru. Maxikombi tiket však nabízí sázkařům možnost vyhrát výrazné peníze s relativně malým vkladem.

2. Extratiptiket 

Extratip je další možnost tiketu, která vám umožňuje vsadit na 9 sázkových příležitostí, a navíc si vybrat ještě desátou sázku, která bude označena jako „Extratip“ (EX). Pokud vám výjde téměř celý tiket a selže pouze Extratip, Tipsport vám stále vyplatí většinu výhry, a to pouze s redukcí kurzu odpovídající Extratipu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *